Start van het nieuwe seizoen:

Donderdag 6 september 2018

Klik voor Infofolder

Zin om TT te spelen??

Klik dan hier

Onze privacy verklaring:

Stand 14 mei 2018

Klik hier


Onze club

TTC-Aalter VZW is een vereniging zonder winstoogmerk die uitsluitend recreatief tafeltennis beoefent. De oefenstonden gaan door in de "zaal Sportlaan" van het sportpark van Aalter. In afspraak met de sportzaaldirectie wordt op donderdagavond van 19h tot 22h een derde van de zaal afgehuurd en dit voor een volledig seizoen. Een seizoen betekent vanaf begin september tot einde mei, inclusief de schoolvakanties. Dus ook tijdens de herfst-, kerst-, krokus- & paasvakantie.

De club staat open voor jongens en meisjes, dames en heren. Fysiek gehandicapten kunnen, voor zover hun beperking het toelaat ook  lid worden van de club. De jeugd speelt vooral van 19h tot 20h15. Volwassenen komen vooral vanaf 20h tot 22h.

In de zaal kunnen minstens 10 tafels geplaatst worden zodat er gelijktijdig minstens 20 spelers enkelspel kunnen spelen. Maar dubbelspel is ook een aanrader en best leuk...

Groepstraining voor de jeugd of individuele training ook voor volwassenen zorgt voor een stijgend niveau. Een ballenrobot laat toe om specifiek te trainen op top en backspin.

Wie wil kan aan interne of externe open tornooien deelnemen. Regelmatig zijn er ook "interclub" ontmoetingen waarbij een bevriende club tegen ons komt spelen of wij met een delegatie op bezoek gaan.

Om goed te kunnen spelen is ook degelijk materiaal nodig. De rubbers en het hout hebben heel specifieke eigenschappen. De club ondersteunt uw aankoop van een degelijk bat.

Ook dit seizoen houden wij vanaf 21h30 het sportcafé open op donderdagavond. Dan is er de mogelijkheid om na het sporten een drankje te consumeren en wat bij te praten.

 

Wij danken onze hoofdsponsors

Saelens nv

Eekloseweg 85 bus 2

9910 Knesselare

T +32 9 374 19 96

 http://youtu.be/l20TFGOH8Bc

 


Actueel

Kennismaking is steeds gratis.

Open enkelspel tornooi

Zondag 4 november 2018.

Aanwezig: 10h30 - 10h45

Start om 11h!!

Klik hierboven voor meer info.

Klik hier voor de uitslag van vorige editie.

Open dubbelspel tornooi

Zondag 24 febr. 2019.

Aanwezig:13 - 13h15

Start om 13h30!!